CIKOT IT Management

CIKOT IT Management verzorgt tijdelijke managementcapaciteit in automatiseringsomgevingen. Specifieke rollen/functies die ingevuld kunnen worden:

Oprichter Dirk Cikot Roos heeft ruime ervaring opgedaan in het automatiseringsvak bij Pink Elephant (1991—2000) en vervolgens bij VX Company (2000—2005). De verschillende opdrachten die in deze 14 jaar zijn uitgevoerd, lopen van mainframe productieondersteuning tot projectmanagement van grote migratieprojecten.

Sinds begin 2006 sluit de organisatievorm aan bij de uitvoering van de opdrachten: zelfstandig. Van het grootste belang voor de zelfstandige manager én zijn opdrachtgever is echter dat er niet solo geopereerd wordt.

Netwerk

CIKOT IT management onderhoudt actief een netwerk van collega - IT managers. Deze professionals met soortgelijke ervaring en expertise bieden de opdrachtgevers de zekerheid van continuďteit en schaalbaarheid van inzet. De deelnemers van het netwerk weten zich verzekerd van een professioneel klankbord, en vervanging wanneer die binnen een opdracht nodig is.